Zaalverhuur Zwolle

Zwolle de hoofdstad van Overijssel heeft mooie locatie’s waar een leuk feestje gevierd kan worden. Een mooie plek midden in de stad is “Koperen Kees”.

Zaalverhuur Koperen Kees

Koperen Kees is een sfeervolle locatie gelegen aan een stadsgracht in het centrum van Zwolle. Deze locatie die in 2011 werd overgenomen van Jonnie en Thérèse Boer heeft veel aanzien in Zwolle. Heel erg geschikt als trouwlocatie. Er zijn zalen te huur van 60 tot 200 personen. Een hele hippe, moderne trouwlocatie waar ook heel goed andere feestjes en receptie’s gegeven kunnen worden. De prijsklasse voor deze trouwlocatie ligt tussen de 5 en 7000 euro.

Feestlocatie De Agnietenberg

De Agnietenberg is een officiële trouwlocatie in Zwolle. Maar niet alleen trouwpartijen worden hier gevierd. Je kunt hier ook terecht voor een bedrijfsfeest, kraamfeest of receptie. De Agnietenberg ligt op een prachtige locatie en is omringd door wat bos. Er kunnen feesten gegeven worden voor 400 personen. Maar ook een wat kleiner intiem feestje van zo’n 25 personen is bijzonder om op deze locatie te vieren. Ook bedrijfsevenementen kunnen een succes zijn op de Agnietenberg.

Zaal huren Urbana Zwolle

Urbana is zo’n locatie die iedereen die in Zwolle woont wel kent. Elke Zwollenaar heeft daar wel eens een feestje gevierd. Urbana verzorgt fuifen en gala’s. Van intiem klein tot uitbundig groot. Een trouwfeest is al mogelijk vanaf 40 personen. Een vier uur durend arrangement kost per persoon 26,50 euro inclusief de drankjes. Urbana kan nog meer arangeren voor de mooiste dag. Zij denken graag mee met het echtpaar en adviseren welk hotel en fotograaf de juiste zijn. Ook de muziekmogelijkheden kunnen worden verzorgd evenals de huwelijksreis. Urbana is een echt Zwols begrip.

Zaalverhuur De Nieuwe Buitensociëteit

Deze locatie was vroeger een bioscoop. Tegenwoordig worden er feestjes gevierd. Grote en kleine bijeenkomsten zoals recepties en vergaderingen. Voor een groot feest met 1200 personen krijg je een prachtig feest voorgeschoteld. Wanneer er persoonlijk iets te vieren valt zal de Buitensociëteit U begeleiden en van advies dienen over de aankleding van het feest. Er is gastvrije bediening en hoogwaardige catering. Het station ligt tegenover deze locatie. Nog geen halve minuut lopen. Wanneer je met de auto komt ben je met 8 minuutjes op de snelweg. Kijk voor meer informatie op de website van de Nieuwe Buitensociëteit.