Zaalverhuur Zoetermeer

Ga je binnenkort een feest geven in regio Zoetermeer? Dan helpen we je hier op weg met vier tips voor goede locaties voor jouw diner, borrel of bruiloft.

Zaalverhuur 2B-Home

2B-Home is een ontzettend veelzijdige locatie. Het centrum bestaat uit meerdere zalen. De specialisatie van 2B-Home is themafeesten. Het is mogelijk samen met de organisatie een thema uit te werken, maar je kunt je ook laten inspireren door de thema’s waar zij ervaring mee hebben. Dat is bijvoorbeeld een Las Vegas feest, vol glitter en glamour en entertainment voor je gasten in de vorm van poker en roulette. Voor bruiloften is Winter Wonderland een aanrader: kaarslicht en winterse taferelen zijn de perfecte decoratie. Je kunt ook kiezen voor een entertainer om nog meer uit te pakken met je thema.

Diner- en partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer is een meer klassieke locatie. De ruimte is sfeervol maar wel wat kleiner, dus geschikt voor intiemere feesten. De locatie is een chique boerderij. Vooral voor een bruiloft een ideale locatie, zowel voor ceremonie als receptie. Het Wapen van Zoetermeer heeft een handige all-in bruiloft optie zodat je direct weet of jouw budget aansluit op de locatie. Ook voor jubilea is de locatie zeer geschikt. Het Wapen van Zoetermeer blinkt uit in dinerarrangementen.

The Partyfactory Zoetermeer

The Partyfactory Zoetermeer is vergelijkbaar met 2B-Home maar dan kleinschaliger. Daardoor is nog meer mogelijk op het gebied van themafeesten. De zalen zijn om te toveren in wat voor wereld jij ook wenst voor je feest. Van chique ingetogen tot over de top disco: het kan hier allemaal. Ook voor kinderen kan The Partyfactory een legendarisch verjaardagsfeestje organiseren, inclusief los gaan op het springkussen en zelf suikerspinnen maken. Een groot voordeel aan deze locatie zijn de zeer concurrerende prijzen.

Feest aan het water bij Happy Moose

Happy Moose in Zoetermeer is een wel heel bijzondere locatie. Het is een grote blokhut aan het water van de Noord Aa-plas. De locatie bestaat uit vier zalen met ieder een ander formaat en sfeer, zodat je precies kunt kijken wat aansluit op jouw feest. In de zomer kan Happy Moose uitbreiden naar buiten met partytenten. Zo kan bijvoorbeeld een bbq of groot buffet verzorgd worden. Het personeel denkt graag met je mee om jouw feest tot in de nopjes te verzorgen. Happy Moose is tevens een officiële trouwlocatie.