Zaalverhuur Tilburg Maoske

Partycentrum ‘t Maoske is gedurende haar ruim 130-jarige bestaan met recht een begrip geworden in het Brabantse gehucht De Moer. Een echt familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie aan het roer staat. Het credo van ‘t Maoske luidt “Een tevreden gast is onze beste reclame”. Om die tevredenheid te optimaliseren doen de medewerkers van het partycentrum er alles aan om het hun gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

Wie een zaal wil huren bij ‘t Maoske heeft keus uit maar liefst zeven verschillende mogelijkheden. Of je nu een intiem familiefeestje wilt vieren of een groot bedrijfsfeest voor 200 personen organiseert, het partycentrum is De Moer heeft gegarandeerd een zaal die aansluit op je behoeften. Desgewenst heeft ‘t Maoske zelfs de capaciteit om een volledig congres met maximaal 1.000 gasten te huisvesten.

Omdat dit partycentrum een bestaansgeschiedenis van een ruime eeuw heeft is het complex na verloop van tijd uitgebreid met extra zalen. Dit heeft tot gevolg dat je tijdens het huren van een zaal voor wat betreft de inrichting tevens zou kunnen kiezen voor een authentieke of modernere inrichting.

Die authenticiteit is bijvoorbeeld goed waarneembaar in de zaal die heel toepasselijk ‘t Auw Maoske draagt. De houten wanden en granieten dansvloer geven de indruk alsof je decennia terug in de tijd stapt. Leuk voor een thema-feest dus. Hetzelfde zou je kunnen zeggen voor ‘t Maosstekske, een ruimte die weliswaar niet voorzien is van een dansvloer maar daarentegen beschikt over een grote bar waar je heerlijk aan kunt hangen.

Voor een ieder die van lekker veel daglicht houdt beschikt het partycentrum over een eigen Serre waar van een hapje en een drankje kan worden genoten terwijl de gasten dankzij de grote ramen in dit gedeelte van ‘t Maoske volop uitzicht hebben op de omgeving.

De zaal die de naam De Bieënkorf heeft meegekregen is een knusse plek waar bijvoorbeeld prima kleinschalige familiefeestjes plaats kunnen vinden. Voor de echt grote feesten daarentegen is De Maosvlakte de zaal bij uitstek al was het alleen al vanwege de ruime opzet. In de modern uitziende zaal met de naam De Maoshoeve zijn alle faciliteiten aanwezig om een compleet buffet te verzorgen. En een ieder die de locatie van het partycentrum voor zakelijke bijeenkomsten wil gebruiken kan ten slotte terecht in de van alle vergadergemakken voorziene zaal met de naam ‘t Maoskantje.

Het feit dat dit partycentrum zoveel verschillende mogelijkheden biedt op het gebied van alleen al de zaalhuur betekent dat de enige beperking in de mogelijkheden schuilt in het aantal gasten wat je uitnodigt en je eigen creativiteit. En zelfs als je wat minder creatief bent ingesteld op het gebied van het organiseren van feestjes helpt ‘t Maoske je ook graag een handje. Je zou in dat kader kunnen kiezen voor één van de themafeesten of speciale buffetten die het partycentrum onder soms ludieke namen op haar menu heeft staan. Buffetten kosten gemiddeld tussen de 20 en 30 euro per persoon. Wie kiest voor een volledig verzorgde thema-avond betaalt, inclusief eten en drinken, ongeveer 60 euro per ersoon.

Ook voor het houden van een bruiloft is ‘t Maoske een prima plek. En dan niet alleen omdat men meer dan voldoende ruimte biedt om alle gasten een plekje te geven. Het partycentrum heeft namelijk toestemming van de gemeente gekregen om tevens als officiële trouwlocatie gebruikt te mogen worden. Kortom geen gestress om tijdens de mooiste dag van je leven op tijd op diverse plekken aanwezig te moeten zijn om alles in goede banen te laten leiden.

Omdat alle trouwactiviteiten in dit geval onder één dak plaatsvinden neemt ‘t Maoske je heel wat zorgen uit handen. Wie kiest voor een compleet bruiloftarrangement van 4.000 euro kan ervan verzekerd zijn dat de gasten (20 overdag en 100 ‘s avonds) van het begin tot aan het eind in de watten worden gelegd.

Uiteraard geldt in alle gevallen ‘zoveel mensen, zoveel wensen’. De buffetten en arrangementen die ‘t Maoske aanbiedt dienen vanzelfsprekend uitsluitend gezien te worden als suggesties en kunnen op alle mogelijke punten worden aangepast met een eigen inbreng die het feest daarmee voorziet van een ‘personal touch’.