Mogelijkheden

De Brasserie

Dit is de grootste ruimte die u bij ons kunt huren. Maar liefst 160m2 heeft u tot uw beschikking. De Brasserie kan onder andere gebruikt worden voor een buffet te geven dat geheel verzorgd wordt door restaurant de Tuin. Maximaal kunnen er 150 mensen aan deelnemen. U kunt ook in de Brasserie een diner geven tot 60 personen. Geeft u liever een borrel om dat u een geboorte te vieren hebt dan kunt u de Brasserie huren tot maximaal 250 personen. De Brasserie is de enigste ruimte waarin een projector hangt met een scherm. Als u een presentatie van iets wilt geven met bijhorende powerpoint dan staat de Brasserie tot uw beschikking. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons een gratis offerte te vragen.

De Serre

De Serre is een kleinere ruimte van 120 m2 en is heel gezellig ingericht voor maximaal 150 personen. U kunt de Serre perfect afhuren voor uw diner of een bedrijfsborrel. De specialiteit van de Serre is een BBQ avond voor maximaal 70 personen. Ideaal om een familiedag te vieren. Dit is nog lang niet alles want als het weer heerlijk meezit, kunt u genieten aan de waterkant voor de Serre. Dit in combinatie met versterkte muziek in overleg altijd mogelijk. Als u de Serre wilt afhuren dan kan u dat in bepaalde tijden doen, maar hier geldt ook weer dat in overleg de uren kunnen worden aangepast geheel naar uw eigen wensen. Misschien heeft u andere wensen en of vragen, u kan ons altijd een gratis, vrijblijvende offerte sturen.

De Achterkamer

Dit is een kleine, gezellige kamer van 26 m2 en is ideaal tot maximum 20 personen. De Achterkamer wordt veelal gebruikt om presentaties te geven voor een kleine groep of ook voor workshops bent u hier van harte welkom. Ten alle tijden kunt u genieten van een koffiebuffet met bijhorende hapjes en versnaperingen. Voor de dames is dit ideaal om met een groepje vriendinnen heerlijk een namiddag te Hight Tea’en. Wat is er nu heerlijker om tijdens een Hight tea lekker te relaxen en uit te kijken naar de idyllische scenes die u op kijkafstand ziet liggen? Dit effect maakt uw presentatie of uw diner toch helemaal hoogstaand? Mocht u een presentatie geven dan kunt u er uiteraard voor kiezen om de ruimte af te sluiten door middel van gordijnen. Aarzel niet indien u nog vragen heeft om ons een offerte te sturen.

De Voorkamer

Onze kleinste maar opper gezelligste ruimte is de Voorkamer. Deze ruimte ligt aan de voorkant Van het gebouw en is beperkt voor een klein groepje voor maar 16 personen. De kamer toont klein, maar u kunt hierin zoveel organiseren. In elke kamer van restaurant de Tuin heeft u toegang tot het internet. Bij aankomst krijgt u een code en dan kunt u gratis gebruik maken van het internet. Ideaal als u een presentatie wilt geven. U kunt in de Voorkamer een diner organiseren tot 14 personen geleid door onze topchefs.

Een bedrijfsreceptie aan het water of in de tuin

Wat is er nu heerlijk en motiverender voor uw personeel om eens lekker te ontspannen en te praten met iedereen in een rustige omgeving aan het water? Dat allemaal kan bij ons verwezenlijkt worden in combinatie met een heerlijk drankje en versnaperingetje. Om uw dag helemaal perfect af te sluiten, kan u ervoor kiezen om samen met uw personeel te dineren. Dit kunt u bij mooi weer buiten doen of binnen. Het weer kan men nooit goed inschatten, maar een feest laten wij nooit bederven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien u van plan bent om een feest te organiseren dan weet u dat hierin veel geduld en werk kruipt. Wij zijn er om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u eerst op uw gemak het kostenplaatje weten met alles erop en eraan, aarzel dan niet om contact op te nemen. Binnen een paar uur weet u tot in het detail hoeveel uw feest gaat kosten. Bij ons weet u vooraf wat u moet betalen. Dit bespaart u naderhand een hoop denk- en zoekwerk. Mocht u nog vragen hebben of andere wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.