Zaalverhuur Rotterdam: Café- restaurant de Tuin

Café- restaurant de Tuin is dankzij haar ligging een van de beste ontmoetingsplaatsen van Rotterdam. Het café ligt in de directe omgeving van de Kralingse Plas en ook aan de rand van het Kralingse bos. Dit is de lievelingsplaats van rasechte Rotterdammers. Ideaal voor uw feest. Restaurant de Tuin beschikt over 4 mooie ruimtes waarvan de grootste een capaciteit heeft van 250 mensen.

Entertainment

In het restaurant de Tuin is alles mogelijk. U kunt speciaal voor uw eigen feesten een DJ huren. Het maakt niet uit welke DJ u afhuurt, maar er is wel één voorwaarde waaraan de DJ moet voldoen en dat is dat hij gebruik maakt van ons systeem. Wij hebben speciaal onze eigen systemen. Dit maakt het gemakkelijk voor ons en voor u.

Locaties om van te dromen

Een echte Rotterdammer weet wat mooi is en dat hebben wij in onze tuinen. Omdat wij vlak aan de rand van het bos zitten, kunt u als het mooi weer is lekker ontspannen met een drankje onder het genot van het gefluit van de vogeltjes. Tevens liggen wij vlak aan een grote plas. In de winter als u geluk heeft, kunt u schaatsen en later genieten van een kop heerlijke, warme chocolademelk. Aan de plas is het overdag heerlijk vertoeven. Ideaal om een babyborrel of een familiedag te houden.