Zaalverhuur Nijmegen

Ga je binnenkort een feest of borrel geven in Nijmegen? Dan ben je hier aan het goede adres voor tips over zalen en partycentra. We zetten vier toplocaties op een rij. Ieder feest vraagt om zijn eigen soort locatie.

Zaalverhuur Croy De Goffertboerderij

Een heel bijzondere locatie: partycentrum Croy De Goffertboerderij. Deze locatie bevindt zich dicht bij het centrum en tegelijkertijd ligt de natuur voor de deur. Het pand heeft een sfeervolle boerderijstijl. De Goffertboerderij is gespecialiseerd in heerlijk eten. Een wat rustiger feest waar aandacht voor diner en drank is, is hier op zijn plek. De sfeer van de locatie is aangenaam en landelijk. De Gofferboerderij is bovendien zeer flexibel en probeert al jouw wensen in vervulling te laten gaan. Daardoor is deze locatie geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals bruiloften, recepties en trainingen.

Feestlocatie Old Cave

Als je van historie houdt, ben je bij Old Cave aan het goede adres. Het pand van deze feestlocatie stamt uit de 16e eeuw. De locatie bestaat uit drie gewelven die ook allen tegelijkertijd af te huren zijn. De gewelven zorgen direct voor een gezellige, intieme sfeer. Het gebouw is dan misschien oud, het interieur daarentegen is ultra hip. Hier kun je terecht voor een knalfuif. Ook belangrijk: Old Cave ligt in het centrum van Nijmegen. Old Cave is een geschikte locatie voor kleinere budgetten. Bij meer dan 50 gasten hoef je geen zaalhuur te betalen en een arrangement is er al vanaf €21,50 per persoon.

Zalen van hotel Umberto

Op vijf kilometer van het centrum van Nijmegen, in Wijchen, ligt partycentrum Umberto. Deze locatie ligt midden in prachtige natuur en is uitstekend bereikbaar. De locatie is tevens een hotel: handig als gasten willen blijven overnachten. De uitgebreide keuken kan elk soort feest tot in de nopjes regelen. Umberto beschikt over meerdere zalen waar je je keuze uit kunt maken. Ook zakelijke gelegenheden kunnen worden verzorgd bij Umberto.

Party- en bowlingcentrum Olround

Wil je zeker weten dat je gasten zich goed zullen vermaken? Geef je feest dan in partycentrum Olround, nabij het centrum van Nijmegen. Olround is tevens een bowlingcentrum. Met maar liefst 20 bowlingbanen en de mogelijkheid tot discobowlen zit de sfeer er meteen goed in. Naast de banen is ruimte voor hapjes en drankjes. Er zijn arrangementen om uit te kiezen, maar ook een à la carte diner behoort tot de mogelijkheden.