Zaalverhuur Maastricht

Feestlocatie De Groote Sociëteit

Midden in het historische centrum van Maastricht op Het Vrijthof ligt De Groote Sociëteit. De zalen zijn onlangs gerenoveerd waarbij de grandeur en de schitterende ornamenten uit de 19e eeuw behouden zijn gebleven. De zaal, met grote ramen van waar je uitziet over Het Vrijthof, wordt verhuurd voor zowel vergaderingen, feesten, recepties en overige bijeenkomsten. De Groote Sociëteit is voorzien van airconditioning en moderne sanitaire faciliteiten.

Kenmerken van De Groote Sociëteit:
* Centraal gelegen in het centrum
* Entree en zalen op de begane grond
* Faciliteiten voor mindervalide bezoekers
* Je kunt zelf in overleg bepalen wie de catering verzorgt
* Plaats voor 120 personen die zittend dineren/lunchen
* Feesten en recepties mogelijkheden tot 200 personen
* Parkeren onder Het Vrijthof

Trouwlocatie Kasteel de Hoogenweerth

Vier je huwelijk, verjaardag, doopfeest, communie, familiefeest of diner in de exclusieve omgeving van Kasteel de Hoogenweerth. Direct aan de oevers van de Maas met een privé park van maar liefst 4,5 hectare kun je hier een onvergetelijke dag maar ook een memorabel weekend beleven. Het kasteel staat volledig en exclusief tot je beschikking. Door de exclusiviteit is Kasteel de Hoogenweerth naast een unieke plaats voor een gezellig feest ook een juiste locatie voor condoleance recepties. Je bent er in alle rust met familie, vrienden en bekenden bij elkaar zonder toeschouwers van buitenaf. Het kasteel beschikt over een parkeergelegenheid voor ongeveer 300 auto’s en de capaciteit bedraagt inclusief buiten tenten ruim 2000 personen.

Zaalverhuur Thiessen Wijnkoopers

(In)formeel borrelen en feesten kan bij Thiessen Wijnkoopers op een mooie locatie. Verras je gasten door een ontvangst in de sfeervolle gewelven of de smaakvol ingerichte orangerie waarbij je er voor kunt kiezen om samen een rondleiding te maken door de indrukwekkende historische wijnkelders. Informeel wijnproeven en je gasten verwennen met amuses of een uitgebreid vijfgangendiner, veel is mogelijk bij Thiessen Wijnkoopers. Feesten tot circa 250 personen zijn bij Thiessen Wijnkoopers in goede handen. Naast lekker eten en drinken zijn er mogelijkheden voor live muziek, een DJ en bijvoorbeeld een persoonlijk cadeautje voor je gasten.

Zaalverhuur Rederij Stiphout

Rederij Stiphout biedt je een bijzondere locatie voor je receptie, informele borrel, feest of familiedag. De rederij beschikt over 5 passagiersschepen die je tijdens je borrel of feest de mooiste plekjes in de omgeving van Maastricht laten zien. Je hebt keuze uit kant-en-klaar programma’s maar het is ook mogelijk om in overleg een boot te huren voor een dag-, met een ochtend-, middag- en/of avondprogramma. Leg je wensen voor op het gebied van drankjes, lunch of een heuse moonlight-cruise en je idee wordt omgezet in een dag om nog lang over na te praten.