Catering Leiden

dames dietzDames Dietz
Sinds we ons kunnen herinneren, staat lekker eten centraal in ons leven. Van jongs af aan zijn we al bezig met koken, bakken en vooral proeven. Het kan niet gek genoeg. Wij zijn opgegroeid als poelierdochters in Oegstgeest en hebben altijd mee geholpen in de zaak van onze ouders. Nadat wij beide onze studie Communicatiewetenschap afgerond hadden, zijn we gaan werken in het bedrijfsleven. Maar in onze vrije tijd bleven we bezig met koken, wijn en kaas. Naast ons werk hebben we verschillende cursussen op gebied van eten en drinken gevolgd. We organiseerden etentjes, kookworkshops en proeverijen. Een aantal jaar geleden besloten we onze passie te volgen en deze winkel te beginnen. Na dat besluit zijn we met veel enthousiasme eerst gaan werken in verschillende delicatessenwinkels, cateringbedrijven en horecagelegenheden om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Wij houden van lekker eten, maar wij vinden het minstens zo belangrijk waar het product vandaan komt en hoe het is gemaakt. Wij zijn voorvechter van kwaliteit en echte smaken.

Onze ouders hebben afscheid genomen van hun poelierszaak, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan… Wij gaan met frisse zin aan de slag op een vertrouwde plek in de Kempenaerstraat om onze eigen droom te verwezenlijken.

Dames Dietz is een plek waar niet alleen de heerlijkste delicatessen worden verkocht, maar waar mensen ook terecht kunnen voor advies, verse maaltijden, catering en service.

Contactgegevens
Website: Dames Dietz

midi leidenMidi Leiden, Gangetje 10
Catering op locatie verzorgen wij in alle maten en vormen. Denk aan walking dinners, lunches, vergaderingen en borrels. Ons team bestaat uit Brahim Lazaar als Mediterrane creatieveling in de keuken. Dennis Liem als gedreven chefkok met een voorliefde voor de Franse keuken en Karin van Iterson als foodstyliste voor uw culinaire belevenis.

Onze producten zijn huisgemaakt, authentiek en natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen. Wij maken onze producten met liefde en aandacht en dat proef je. Werken met producten uit de regio en van goede herkomst heeft onze voorkeur.

We geven er graag een eigen draai aan, zodat we nooit twee keer hetzelfde doen. Voor elke gebeurtenis een nieuwe benadering. Dat is onze uitdaging.

Details…omdat het juist daarin zit. Het verschil maken, zodat het u opvalt en u er extra van geniet. De verfijning en aandacht in details zorgen voor een blijvende herinnering. Details is vorm, kleur en smaak.

www.midileiden.nl

Catootje, Kaasmarkt 10, Leiden, Catootje.nl
Verzorgt catering voor diverse aangelegenheden, waaronder uw receptie of borrel. Naast praktische zaken zoals borden en bestek kunnen overheerlijke taarten worden besteld voor andere aangelegenheden zoals een bruiloft of verjaardagsfeest. Mediterrane keuken, borrelhapjes, tapas en bijzondere wijnen. Beschikbaar voor lunch, brunch, high-tea, sharing diner, barbecue catering en uitgebreide buffetten.

Hoogeboom Partyservice, Evertsenstraat 117, Leiden, Hoogeboompartyservice.nl
Naast het aankleden van uw feestlocatie worden uitgebreide buffetten aangeboden. Hapjes, drankjes, alles volgens maatwerk. Niet alleen voor trouwerijen, maar ook bij jubilea en openingsfeesten is dit cateringbedrijf uw ideale organisator. Ook voor lunches, high-tea en kleinere borrels kan Hoogeboom Partyservice worden ingeschakeld. Koude en warme buffetten, maar ook barbecue catering mogelijk.

Meneer de Kok, Diepenhorstlaan 2, Rijswijk, levert catering in Leiden, Meneerdekok.nl
Uitstekende ambiance, alleen al de presentatie op de website zorgt dat het water u in de mond loopt. Catering op diverse locaties en voor verschillende aangelegenheden mogelijk. Voor zowel kleine als grotere groepen, aan huis of voor uw onderneming. Thuisdiner, belegde broodjes, bedrijfscatering en walking diner is mogelijk. De website informeert over de meest gangbare hapjes, maar alles is bespreekbaar. Meneer de Kok is thuis in alle keukens.

Your Choice Catering Leiden, Oude Vest 111, Leiden, Leidencatering.nl
Zoekt u een meer chique aankleding van uw feest, kies dan voor Your Choice Catering Leiden. Naast de lekkerste culinaire concepten wordt betrokken meegedacht in uw persoonlijke wensen. Catering in combinatie met entertainment is zelfs mogelijk. Warme maaltijden, incidentele lunches, wijnproeverijen of een compleet feest met band; alles is bespreekbaar. Zowel voor kleine partijen als grote bedrijven. Financiële overzicht altijd vooraf, ter voorkoming van onaangename verrassingen achteraf. Diverse keukens. Verzorgt ook dagelijkse bedrijfslunches voor groepen vanaf 60 personen.

Luxor Leiden, Stationsweg 19, Leiden, Luxorleiden.nl
Binnen een straal van 15 kilometer worden aan groepen van 15 personen of meer diverse cateringbuffetten gepresenteerd. Luxor Leiden komt aan huis, bij uw bedrijf of verzorgt de catering op uw feestlocatie. Biedt een combinatie van Oosterse en Westerse keuken, met veel Aziatische gerechten waaronder sushi. Restaurant staat bekend als nummer 1 Wokrestaurant van de Randstad. Menu staat online, daarnaast is het altijd mogelijk bijgerechten te bestellen.