Zaalverhuur Leiden

Iets te vieren? Doe het bij het Galerie Café Leidse Lente

Heb jij binnenkort een leuk feestje te vieren? Wil je bijvoorbeeld je bruiloft vieren of een afstudeerborrel houden? Bekijk dan eens het Galerie Café Leidse Lente! Dit galerie café is de ideale plek om te genieten van een lunch, borrel of diner. Het wordt niet voor niets de gezelligste huiskamer van Leiden genoemd!

Drie verschillende feestlocaties te huur

Er zijn verschillende zaaltjes te huur in het Galerie Café Leidse Lente. De drie zalen heten het “Lente Lokaal”, de “VIP room” en de “Lente Kelder”. Ieder zaaltje heeft zijn eigen sfeer en charisma. Hieronder zal elke feestzaal kort worden toegelicht.

Lente Lokaal

Lente LokaalOp de eerste etage van de Leidse Lente bevindt zich het Lente Lokaal. De ruimte heeft een grootte van 12 x 9 m en bevat vier grote tafels op wieltjes. Daarnaast zijn er ongeveer vijftig stoelen. Ook is er in de ruimte een keukenblok met warm en koud water en een eigen bar aanwezig. De zaal is geschikt voor 30 tot 120 personen.

Er kunnen allerlei activiteiten in deze ruimte worden gehouden. Zo is het geschikt voor lezingen of presentaties (aanvullende opties als een beamer en flipover zijn te huur voor respectievelijk €30 en €15). De ruimte is ook geschikt voor borrels, feesten en bruiloften. De zaal wordt ook verhuurd voor trainingen en workshops. Zelfs muzieklessen behoren tot de mogelijkheden. Er is geen lift aanwezig. Het Lente Lokaal is per dagdeel te huren voor €180. De dagdelen zijn 09:00-13:00 uur, 13:00-17:00 uur en 17:00-21:00 uur. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De VIP Room

Vip RoomZoek je een meer intiemere zaal in Leiden om af te huren? Dan is de VIP room misschien meer geschikt. Dit zaaltje is geschikt voor een groep tot maximaal 24 personen. De zaal bevindt zich op de begane grond, naast het Galerie Café Leidse Lente. Deze ruimte is bijvoorbeeld ideaal als vergaderlocatie, luxe etentjes of kleine borrels. Ook kunnen er spelavonden georganiseerd worden.

Het is hier mogelijk om een beamer en flipover te huren. De VIP room is te huur voor €60 per dagdeel. De dagdelen zijn van 09:00-13:00 uur, 13:00-17:00 uur en 17:00-21:00 uur. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Lente Kelder

lente-kelder-barZoek je een zaaltje in Leiden waar je een knalfeest kunt geven? Dan is de Lente Kelder ideaal. Zoals de naam van de zaal al aangeeft, bevindt deze ruimte zich in de kelder. De kelder heeft een oppervlakte van 85 vierkante meter en is geschikt voor 30 tot 80 personen. De ruimte is voorzien van banken, tafels en zitjes. In de Lente Kelder is een eigen bar aanwezig. Er is echter geen lift. De Lente Kelder is een ideale plek voor afstudeerborrels, trouwrecepties, filmavonden of andere culturele activiteiten. Er is een kleine bioscoopruimte aangrenzend aan de zaal. Je kunt de ruimte huren voor €120 per dagdeel. Ook hier zijn de dagdelen van 09:00-13:00 uur, 13:00-17:00 uur en 17:00-21:00 uur. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Mogelijkheden van de zaalhuur

Galerie Café Leidse Lente kan hapjes, drank en diners voor uw gasten verzorgen. Neem voor de tarieven en mogelijkheden even contact op.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in het huren van een van onze zalen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je denkt! Ook is het mogelijk om een personeelslid in te huren voor bijvoorbeeld de bediening. Wij helpen je graag om een mooi feest neer te zetten.

Contact opnemen

Voor meer informatie en foto’s van de individuele zalen kunt u bij de zalen kijken.

Meer over de stad Leiden