Zaalverhuur Hoofddorp

De plaats Hoofddorp, gelegen in de provincie Noord-Holland biedt tal van locaties om van uw feestelijke gelegenheid een succes te maken. In deze hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer kunt u voor zowel kleine als grote gezelschappen een gewilde party-locatie vinden. Hieronder treft u een viertal voorbeelden:

Feestlocatie Event Center Fokker

Op deze unieke, en sfeervolle locatie kunt u al terecht vanaf twintig personen. Deze klassieke boerderij telt vijf zaalcombinaties welke beschikken over diverse moderne faciliteiten waarvan u zelf kunt kiezen of u er gebruik van wilt maken, zoals bijvoorbeeld een professionele geluid- en lichtinstallatie, een bar, een uitstekende keuken, of u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thema-event. De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Restaurant Den Burgh

Om indruk te maken op uw gasten is restaurant Den Burgh de locatie per uitstek. De monumentale boerderij is in 2012 verbouwd tot een stijlvolle plek voor uw feestelijke gelegenheid. Er is een open keuken waar wordt gekookt met zo veel mogelijk producten van lokale boeren, mocht u kiezen voor een buffet of maaltijd. Er zijn een zestal zalen beschikbaar met een capaciteit tot 250 personen, live muziek behoort tot de mogelijkheden. Het restaurant ligt aan de rand van Businesspark Beukenhorst, er is genoeg parkeergelegenheid, tevens is het restaurant gelegen op loopafstand van bus- en trein station.

Zaalverhuur La Cubanita

Iets totaal anders is de mogelijkheid om een etentje, feest of gewoon een leuke avond uit te vieren bij Tapas restaurant La Cubanita. Voor een feest kan u hier al terecht vanaf 10 personen en een arrangement is geheel naar smaak en wensen in te vullen. Het restaurant ligt nabij een parkeergarage en is ook met openbaar vervoer bereikbaar. Een aanrader qua prijs en kwaliteits verhouding.

Zaalverhuur Hoofddorp, Estee.

Zaalverhuur Estee heeft in 2010 haar deuren geopend na omgetoverd te zijn van een kale loods tot een luxe sfeervolle zaal. De zaal kan geheel naar smaak en maat worden aangekleed, zodat het aansluit bij uw persoonlijke evenement . Er is een met verlichting versierde bar, en een ruime keuken met professionele horeca apparatuur, waar u gebruik van kunt maken. De zaal heeft een capaciteit tot 350 personen, optimale parkeergelegenheid en heeft flexibele openingstijden.