Zaalverhuur Hilversum

Zalencentrum de Akker

Verjaardagsfeestjes, recepties, bruiloften, vergaderingen en verenigingsbijeenkomsten kun je vieren en organiseren bij Zalencentrum de Akker. Het centrum bestaat uit drie zalen van verschillende afmeting die onderling gekoppeld kunnen worden zodat er een grote zaal ontstaat die geschikt is voor ongeveer 150 personen. De Akker heeft onder meer een beamer, piano, geluidsinstallaties, filmscherm en discussieposten beschikbaar die ingezet kunnen worden bij iedere bijeenkomst. Je kunt in overleg gebruik maken van de cateringfaciliteiten waarbij er gezorgd wordt voor drankjes, hapjes, lunches, warme en koude buffetten. Zalencentrum de Akker beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid en het station van Hilversum bevindt zich op slechts 5 wandelminuten afstand.

Zaalverhuur Grolsch Sportcafé

Zoek je een geschikte vergaderlocatie waar je na afloop een trendy feest kan geven dan is het Grolsch Sportcafé de ideale locatie. Het sportcafé is voorzien van verschillende faciliteiten inclusief een swingende dansvloer waar iedere borrel en feestje een succes wordt. Het is mogelijk om de bijhorende sporthal van 1000 m2 er bij te huren zodat je een sportieve dag ontspannen kunt afsluiten. Grolsch Sportcafé is geschikt voor 250 personen, inclusief sporthal 1.050, en biedt mogelijkheden als een warme en koude keuken, een professionele licht- en geluidsinstallatie, een podium en een buiten terras. De locatie kan worden gepersonaliseerd naar je eigen (feest)thema en ideeën. Parkeren is gratis.

Feestlocatie Danscentrum van Bommel

Een feestzaal met geweldig licht, goed geluid en moderne muziek. Bij Danscentrum van Bommel kun je een luxe zaal huren die van airconditioning voorzien is en die gericht is op dansfeesten. De zaal heeft een grote bar waar je van diverse drankjes in combinatie met uitgebreide cateringsmogelijkheden gebruik kunt maken. De zaal is geschikt voor verschillende feesten waar je onder meer kunt denken aan een trouwfeest, een jubileum en een groot verjaardagsfeest maar ook personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten kunnen bij Danscentrum van Bommel georganiseerd worden. Feestjes kunnen met of zonder dansworkshop gehouden worden en de zaal biedt plaats aan 70 tot 280 personen.

Zaalverhuur Brasserie Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal is een bijzondere locatie voor een congres, vergadering, trouwfeest, huwelijksreceptie of familiebijeenkomst. De (vergader)zalen zijn van veel glas voorzien en je geniet er optimaal van de goede lichtinval. Brasserie Zonnestraal heeft meerdere zalen en je bent er welkom voor zowel grote als kleine feesten en vergadering die kort of langer van duur zijn. Op het gebied van horecafaciliteiten zijn er mogelijkheden voor koffie- en theetafels met of zonder gebak en tevens zijn er borrelarrangementen en complete maaltijden beschikbaar. Leg je wensen voor bij Brasserie Zonnestraal en samen wordt er gezocht naar de meest ideale oplossing voor een geslaagd feest en een succesvolle bijeenkomst.