Zaalverhuur Helmond

Partycentrum de Molen

In het centrum van Helmond met het Centraal Station op loopafstand en voldoende parkeerplaatsen binnen handbereik, is Partycentrum de Molen de ideale locatie voor diverse feestjes, partijen, recepties, bruiloften, themafeesten, koffietafels, presentaties, optredens en vergaderingen. Partycentrum de Molen beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie en een dansvloer met daarboven een lichtshow waarmee je feestje of borrel een gegarandeerd succes is. Kies voor het bruin café met een capaciteit van 125 personen of een grotere zaal waar je met 250 personen een prima feestje bouwt. De Molen beschikt over een bovenzaal die geschikt is voor bedrijfspresentaties en vergaderingen voor maximaal 40 personen.

Zaalverhuur Dansschool Reniers

Een swingend (verjaardags)feest maar ook een gezellige borrel en een onvergetelijke receptie of jubileumviering, je organiseert het samen met Dansschool Reniers. Drie zalen die afwisselen in grootte en sfeer staan tot je beschikking. Laat de organisatie over aan Dansschool Reniers waarbij je in overleg drankjes, hapjes en maaltijden bespreekt. Themafeesten waarbij je zelf ook onbezorgd kunt dansen en genieten van een geweldige tijd omdat je weet dat alles goed geregeld is. Met een ideale licht- en geluidsinstallatie maak je zelf een keuze voor muziek of wellicht een live optreden met een DJ. Vier je feest in een sfeervolle ambiance met een goede bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden.

Feestlocatie De Koning

De Koning biedt mogelijkheden voor een persoonlijk feestprogramma inclusief een unieke zaalaankleding, entertainment, muziek, dans, lekkere hapjes en drankjes, warme en koude buffetten. Je kunt in verschillende ruimtes terecht van ongeveer 70 tot 200 personen waarbij je kunt denken aan uiteenlopende gezelschappen. Het maakt niet uit of het gaat om de organisatie van je huwelijksfeest, een groot verjaardagsfeest of om een koffietafel ter nagedachtenis aan een geliefde. De Koning is je graag van dienst met de volledige organisatie zodat je nergens druk over hoeft te maken. Het zalencentrum beschikt over ruime parkeermogelijkheden en heeft moderne faciliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Adelaars Party en Snack

Een moderne feestzaal met airconditioning, licht en geluid maken van je bijeenkomst een geslaagd feest. Adelaars Party en Snack heeft een ruime ervaring met de organisatie van verjaardagen, bruiloften, personeelsborrels, vergaderingen en koffietafels waarbij je gebruik maakt van een zaal die voor 50 tot maximaal 250 personen geschikt is. Bij een feestje en informele borrel heb je diverse borrelgarnituur mogelijkheden en voor grotere feesten zijn complete arrangementen voor zowel een warm als koud buffet beschikbaar. Achter de zaal is er een ruime parkeergelegenheid en tevens is er een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Het station Helmond ‘t Hout ligt op ongeveer 500 meter van Adelaars Party en Snack.