Zaalverhuur Haarlem

Zaalverhuur Het Meterhuis

Met een geweldige locatie aan de oevers van het Spaarne kun je in Het Meterhuis een feest of borrel in een unieke setting geven. De voormalige fabrieksruimte is geschikt voor een echt knalfeest compleet met live-muziek, hapjes en drankjes. Themafeesten waarbij de ruimte wordt gedecoreerd naar wens niet is te gek in Het Meterhuis. Gezellig zitten aan de tafels, hangen aan de bar of swingen op de dansvloer alles is mogelijk. Het Meterhuis heeft faciliteiten voor mindervalide gasten, is goed toegankelijk en beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Met iedereen wordt rekening gehouden van families tot grote groepen vrienden en personeelsbijeenkomsten.

Storing in Haarlem

Eet- drink- & Dansgelegenheid Storing in Haarlem heeft een bovenzaal die voor (besloten) vergaderingen, borrels, diners en feestjes wordt verhuurd. Je kunt er met ongeveer 50 tot 75 personen in een sfeervolle ambiance genieten van een gezellige avond. Met mogelijkheden voor het huren van geluidsapparatuur, een DJ-set en professionele cd- of platenspelers wordt elke borrel een geslaagd feestje. Een borrel met verschillende snacks, hartige hapjes of huisgemaakte taarten maar ook een diner tot 100 personen wordt door Storing in Haarlem met de grootste zorg voor je verzorgd.

Feestlocatie Perron 3a

Je trouwfeest vieren op een prachtige art-deco locatie of ben je voor het jaarlijkse familiefeest op zoek naar een goed bereikbare plaats? Perron 3a ligt aan het oudste station van Nederland, Haarlem, en bestaat uit twee wachtkamers uit 1906 die schitterend zijn ingericht. De zalen kunnen zowel privé als zakelijk gehuurd worden voor verschillende vergaderingen, presentaties, feesten en borrels. Je kunt er gebruik maken van onder meer audio-visuele middelen zoals beeld- en geluidinstallaties. In overleg wordt de catering volledig naar wens voor je geregeld. Perron 3a is heeft een goede bereikbaarheid en is ook voor mindervalide gasten toegankelijk. Tegenover het station bevindt zich een parkeergarage waar gebruik van gemaakt kan worden.

Zaalverhuur Schröder

Schröder beschikt over een kleine zaal voor maximaal 80 personen en een grote zaal voor maximaal 350 personen die beiden verhuurd worden voor feesten en evenementen. Onderling kunnen de zalen gekoppeld worden zodat je over een capaciteit van 430 personen beschikt. Organiseer je feest in een ideale omgeving waar je beschikt over een prima geluid- en lichtinstallatie, tv-schermen en beamers. Bespreek de wensen die je hebt op het gebied van muziek, DJ’s, hapjes, drankjes en maaltijden zodat je feest succesvol verloopt. Het maakt niet uit of je kiest voor borrelhapjes of een compleet diner en als live-muziek je voorkeur heeft dan is dat geen enkel probleem.