Zaalverhuur Groningen: Plaza Danza

In het hartje van het drukke Groningen is een plek waar altijd ruimte is voor een feestje, jouw feestje. Plaza Danza is ideaal voor een memorabel afstudeerfeestje, een gezellige bedrijfsparty, of een bruisend bruiloftsfeest. Maar onze zalen zijn ook geschikt voor een inspirerend congres of een productieve vergadering. Plaza Danza is een toplocatie met de juiste ruimte en sfeer voor elk feest en elke gelegenheid.

Plaza Danza : upstairs & downstairs veel sfeer

Plaza Danza bevindt zich in het centrum van Groningen in een groot pand aan de Boterdiep. Het zalencomplex bestaat uit twee verdiepingen. De benedenverdieping ademt de warme sfeer uit van swingend Latijns Amerika. Er is hier een dansvloer, een bar en diverse sfeervolle zithoeken om te loungen.

Veelzijdig ruimtegebruik

De bovenverdieping heeft ook een bar en geluidsinstallatie. Deze ruimte kan opgedeeld worden in kleinere ruimtes. Al deze zalen kunnen samen of apart gehuurd worden. Laat ons je wensen weten, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. Een catering met gerechten van goede kwaliteit is daarbij via Plaza Danza zo geregeld.