Zaalverhuur Enschede

Zaalverhuur ‘t Bölke

‘t Bölke bevindt zich in het centrum van Enschede en heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest. Heb je een feestje met live-optredens in gedachten of een gezellige familiebijeenkomst, ‘t Bölke heeft mogelijkheden voor licht, laser en geluidssystemen. De feestlocatie kan voor verschillende evenementen ingezet worden waarbij je gebruik kunt maken van een hapje en een drankje tot complete (buffet)maaltijden voor onder meer trouwfeesten. ‘t Bölke heeft uitstekende parkeermogelijkheden en met een ligging naast het bus- en treinstation is je feest of borrel voor iedereen goed toegankelijk. Wil je een evenement geven, maar heb je geen idee hoe je met de organisatie moet beginnen dan heeft ‘t Bölke ideëen om je op weg te helpen naar een geslaagd evenement.

Feestlocatie NiXenMeeR

Zoek je een geschikte zaal voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest of een borrel met familie vrienden en kennissen dan is NiXenMeeR een bijzondere locatie. Gericht op zowel live-muziek als een bier- en wijn ‘experience’ organiseer je hier de ultieme feestbelevenis. Over al je wensen is te praten en of je nu een liefhebber bent van een zacht klassiek muziekje op de achtergrond of gaat voor een knalfuif mét DJ, de zaal kan ingericht worden naar ieder gewenst thema. Wil je op een huwelijksfeest foto’s en filmpjes van de bruid en bruidegom laten zien, ook dat is mogelijk, apparatuur hiervoor is natuurlijk aanwezig. NiXenMeeR heeft een gezellige bar en cateringmogelijkheden.

Restaurant Hanninkshof

Restaurant Hanninskhof beschikt met de Orangerie over een unieke zaallocatie in Enschede en omstreken. De ruimte biedt plaats aan gezelschappen tot 120 personen en kan gebruikt worden voor zowel trouwfeesten als vergaderruimte, jubileumfeesten en koffietafels. De Orangerie beschikt over eigen voorzieningen waaronder sanitaire faciliteiten en een garderobe. Ieder feest en elke borrel is anders en bij Restaurant Hanninkshof wordt maatwerk geleverd. In overleg kies je voor borrelgarnituur met drankjes maar ook thema menu’s die passen bij het soort feest dat je in gedachten hebt, worden tot in de finesses verzorgd.

Zaalverhuur Rico Latino

Rico Latino is ingericht in Latijns-Amerikaanse sferen en is daarmee de perfecte setting voor een feestje of bijeenkomst met een tropisch tintje. Combineer je (verjaardags)feest met een workshop en een dansles. Bij Rico Latino kun je diverse kanten op van een vergadering of een presentatie tot gezellige (personeels)borrels, waarbij je gebruik kunt maken van licht- en geluidsinstallaties maar ook een groot beamerscherm is aanwezig. Kleur je feest op met een spectaculaire lichtshow waarbij gebruik wordt gemaakt van scanners, rookmachines en lasers terwijl je gasten van een tropische cocktail nippen. Cateringwensen van hapjes tot uitgebreide diners kun je zowel door Rico Latino als een externe cateraar laten verzorgen.