Zaalverhuur Eindhoven

In Eindhoven is veel keuze uit verschillende gave feestlocaties. Geef je binnenkort een borrel, feest of bruiloft? Bekijk dan hier vier uitgelichte locaties: stuk voor stuk aanraders.

Nostalgie bij Auberge Eeckearde

Bij zaalverhuur Auberge Eeckearde voel je je meteen op je gemak. De locatie is een nostalgische herberg uit de 18e eeuw. Deze feestlocatie is geschikt voor allerlei soorten evenementen, zoals een bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest. Er zijn drie zalen die altijd tegelijkertijd afgehuurd worden. Daardoor is de herberg geschikt voor feesten van 20 tot 200 personen. La Casserole Party Service biedt in de herberg exclusieve catering voor je feest. Zij kunnen ook activiteiten voor tijdens het feest organiseren, zoals spellen en workshops. Kortom: een sfeervolle feestlocatie waar veel mogelijk is.

Feest tussen de kunst

Een bijzondere locatie voor een borrel of feest is het Van Abbemuseum. Hier geniet je samen met je gasten tussen moderne kunstwerken van de champagne. De sfeer is ontspannen en de omgeving nodigt uit tot creatieve, inspirerende gesprekken. Er zijn verschillende ruimtes in het museum die geschikt zijn om gasten stijlvol te ontvangen. Het auditorium biedt ruimte aan maar liefst 115 personen. In het museumcafé is het mogelijk om te lunchen of dineren. Bij goed weer kan het terras aan de Dommel gebruikt worden. Ook een rondleiding kan onderdeel zijn van jouw feest of bijeenkomst. Het Van Abbemuseum kan je ook helpen een feest op maat samen te stellen.

Tot in de puntjes verzorgd bij Rose Event Center

Zaalverhuur Rose Event Center is het toppunt van professionaliteit. Het personeel op deze locatie heeft ruime ervaring om jou te helpen van jouw feest een succes te maken. Vooral bruiloften worden hier veel gevierd. Doordat deze locatie letterlijk en figuurlijk groter is, is er meer ruimte voor keuzes. Er zijn verschillende zalen af te huren. Ook qua catering is er veel mogelijk. Rose Event Center werkt graag met je samen om de organisatie af te stemmen op jouw budget. De locatie ligt net buiten Eindhoven maar is goed bereikbaar.

Iconisch feest in het Philips Stadion

Tussen de aan te raden feestlocaties in Eindhoven kan uiteraard het Philips Stadion niet uitblijven. Het stadion is 25 keer per jaar een voetbalstadion, maar alle overige 340 dagen is de locatie uitstekend geschikt voor allerlei evenementen. Om je te helpen deelt Philips Stadion alle feesten in in vier categorieën: Zakelijk, Smakelijk, Feestelijk en Avontuurlijk.