Zaalverhuur Ede: ‘t Gelloo

Op het recreatiepark ‘t Gelloo bij Ede bevindt zich de accommodatie van Mee-eeterij ‘t Gelloo. Gelegen in een mooie bosrijke omgeving, is het dé ideale plaats voor bijeenkomsten en feesten tot 200 personen. Mee-eeterij beschikt onder andere over een groot terras en een groot restaurant – Grand Cafe. U kunt er onder andere terecht voor bruiloften, familiefeesten en recepties.

Ook voor de zakelijke bijeenkomsten is Mee-eeterij ‘t Gelloo een uitstekende locatie, Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan het geven van trainingen, cursussen en bedrijfsfeesten.

Het park ‘t Gelloo bevindt zich in het hart van Nederland, aan de noordkant van het plaatsje Ede. Het is dus vanuit alle windstreken goed te bereiken. Midden in een prachtige bosrijke omgeving, wat het tot een ideale locatie maakt voor het houden particuliere en zakelijke bijeenkomsten!

Bruiloften

Wat is er romantischer dan trouwen in het hart van Nederland, midden in de bossen? Bij Mee-eeterij ‘t Gelloo kan het geregeld worden. Na de plechtigheid kan het bruidspaar de felicitaties in de zaal of, bij mooi weer, buiten op het terras in ontvangst nemen. U vindt waarschijnlijk geen mooiere locatie voor de bruidsfoto’s!

Aansluitend een feestmaal in het restaurant, waarna het feest tot in de kleine uurtjes mag doorgaan. De gasten kunnen op het park ‘t Gelloo een huisje huren, zodat iedereen volop in de feestvreugde kan delen en pas de volgende dag naar huis vertrekt.

Klinkt goed, nietwaar? Informeer eens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag!

Familie feesten en recepties

Natuurlijk niet enkel voor bruiloften, maar voor wat er ook maar te vieren valt is Mee-eetereij ‘t Gelloo graag uw gastheer. Denk bijvoorbeeld eens aan:
[check_list]

  • Vrijgezellenfeestjes
  • Babyshowers
  • Familie reünie
  • Koperen, zilveren, gouden en diamanten bruiloften
  • School reünie

[/check_list]

Ongetwijfeld zijn er nog veel meer feestelijke gelegenheden te verzinnen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijke arrangementen.

Uitstekende locatie voor vergaderingen, cursussen en trainingen

De zalen van Mee-eeterij ‘t Gelloo zijn ook zeer geschikt voor het geven van cursussen voor het bedrijfsleven. Tijdens de pauzes kan gebruik maken van de mogelijkheden van het restaurant – Grand Café. Bij meerdaagse cursussen kunt u, indien gewenst, gebruik maken van de accommodaties op het park voor de overnachtingen.

Ook voor het houden van vergaderingen en bedrijfsbijeenkomsten, is Mee-eeterij ‘t Gelloo een uitstekende keuze. Neem eens geheel vrijblijvend contact op. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden van bijeenkomsten in de inspirerende omgeving van de Veluwe.

Bedrijfsuitjes en feesten

De boog kan niet altijd gespannen staan en waar kan men beter ontspannen en tot rust komen dan in de schitterende natuur van de Veluwe? De medewerkers moeten vaak vanuit verschillende delen van Nederland komen, dus het centraal gelegen Ede is bijna altijd een goed alternatief.

Indien gewenst kan men gebruikmaken van de accommodaties op het park. Na een dag van activiteiten kan men even uitrusten en misschien van kleding wisselen, alvorens ‘s-avonds het feest begint.

Er zijn te veel mogelijkheden om op te noemen. Wij nodigen u uit om eens te komen kijken, zodat u alvast wat van de sfeer kunt proeven. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoekje, zodat er bijtijds gereserveerd kan worden.

Mee-eeterij ‘t Gelloo in Ede maakt uw feest tot een succes!