Zaalverhuur Dordrecht: Bij Berry

Feestcafé Bij Berry is de meest gezellige locatie van Dordrecht en omstreken, voor welke bijeenkomst dan ook. Bijna alles is mogelijk, want Bij Berry komt graag tegemoet aan uw wensen.

Volop mogelijkheden

Wij beschikken over een ruime locatie op het terrein van skicentrum Drechtsteden. Dat betekent volop mogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid. In onze gezellige caféruimte kunt u terecht voor elke willekeurige bijeenkomst, vergadering of feest. Indien gewenst kunnen we zorgen voor bijpassende catering. Ook de skihut op de piste van het skicentrum staat tot uw beschikking.

Vergadering met lunch

Heeft u ruimte nodig voor een bespreking of vergadering? Bij Berry kunt u vrijwel de hele dag terecht. Naast een prettige atmosfeer, zorgen wij ook voor de inwendige mens. Vanaf 15 personen kunt u een twaalfuurtje bestellen (diverse broodjes, kroket en thee of koffie). Vanaf 25 personen bieden wij een uitgebreid broodbuffet (heerlijke soep, diverse soorten brood, luxe beleg, gekookt eitje, salades, koffie, thee en sap). Daarnaast is het mogelijk om een menu op maat te bestellen.

Vrijgezellendag, teambuilding of op stap met familie? Boek een arrangement!

Ski tijdens de wintermaanden samen van de piste af, onder leiding van een gediplomeerde skileraar. Of verken Dordrecht in een Trabant. Ook voor een dag vol vertier kunt u Bij Berry terecht. Om ter afsluiting samen een vorkje te prikken. Wij staan bekend om ons uitstekende barbecuearrangement. Of wat dacht u van een ski-buffet met daarna après-ski party in de skihut, na een ritje van de piste? Informeer naar de details en vraag direct een offerte aan!

Borrel, bruiloft of verjaardagsfeest?

Heeft u iets te vieren? Dan bent u Bij Berry aan het juiste adres! Wij zorgen voor een feest met alles erop en eraan. Onze feestruimte is gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken, zoals een muziekinstallatie, feestlampen, statafels en een terras. We kunnen zelfs voor live muziek zorgen. Kies daarnaast voor lekkere hapjes zoals een borrelgarnituur. Vanaf 40 personen bieden wij een feestavondarrangement, inclusief drankjes en borrelhapjes. Informeer naar de details. Feestcafé Bij Berry is uw ideale feestlocatie! We gaan door tot na middernacht!

Kinderen zijn van harte welkom!

Zoekt u een locatie voor een kinderfeestje? Bij Berry denkt graag met u mee. We hebben veel ervaring in het organiseren van kinderfeestjes. Samen bezorgen we uw kind een onvergetelijke dag. We beginnen bijvoorbeeld met een overheerlijke taart. Daarna kunnen de kinderen zich uitleven in de kinderdisco! We hebben uiteraard volop mogelijkheden om de dag lekker af te sluiten met een speciaal kindermenu.

Boek Bij Berry voor uw vergadering, kinderpartijtje, familiedag of bruisende party! Neem vandaag nog contact op met deze locatie voor het aanvragen van een offerte. Voor alle bijeenkomsten, vergaderingen en feesten in Dordrecht en omstreken, moet je dus Bij Berry zijn!