Zaalverhuur Deventer

Feestlocatie De Fermerie

In hartje Deventer ligt een voormalig Frans militair hospitaal dat lange tijd dienst heeft gedaan als buurthuis. De Fermerie bevindt zich in een statig 17e eeuws pand aan het Muggeplein en bestaat uit een sfeervol café, een lichte zaal en een creatieve atelier ruimte. Zowel voor een gezellige borrel als voor een receptie en een verjaardagsfeest kun je bij De Fermerie terecht. De locatie beschikt over cateringsmogelijkheden die op maat en smaak in overleg samengesteld worden. Drankjes, hapjes, hartige tussendoortjes en wereldgerechten voor een uitgebreid (familie)diner. Trouwfeesten, vergaderingen, een feest met vrienden en familie bij De Fermerie kun je met 15 tot 120 personen terecht voor een goed verzorgd arrangement.

Zaalverhuur Het Burgerweeshuis

Het Burgerweeshuis biedt mogelijkheden voor vergaderingen, congressen, bedrijfsfeesten, borrels en cursussen. Verschillende ruimten zijn te huur met een capaciteit die ligt tussen 20 en 500 personen. De complete organisatie van het feest wordt je door Het Burgerweeshuis uithanden genomen en je kunt hulp verwachten op het gebied van horeca, decoratie en aankleding van de zaal, muziek of DJ’s. De zalen beschikken over volledige licht- en geluidsinstallaties en met uitzondering van de Spiegelzaal heeft elke zaal een eigen bar. De kleinere zalen kunnen ook gebruikt worden voor vergaderingen of presentaties. In overleg verzorgt Het Burgerweeshuis graag en goed de catering voor iedere borrel of feest.

Zaalverhuur ‘t Hof van Colmschate

Met een ruime parkeergelegenheid is ‘t Hof van Colmschate een goede locatie voor het vieren van bruiloften, jubilea, feesten maar ook vergaderingen en condoleances. Vier multifunctionele zalen met elk een eigen bar zijn zowel apart als in combinatie te huur met een totale capaciteit van ongeveer 250 personen. Een swingend (verjaardags)feest met bijpassende hapjes en drankjes die bij een eventueel thema passen. Je kunt in overleg een arrangement geheel naar eigen wens samen laten stellen. Entertainment in de vorm van een muziekband, DJ maar ook meer in de vorm van klassieke muziek of cabaret, veel is mogelijk bij ‘t Hof van Colmschate.

Vergader- & Partycentrum De Horst

Geen feestje, borrel of bijeenkomst is te gek bij Vergader- & Partycentrum De Horst. Vier je eigen themafeest in een bijpassende omgeving of een trouwfeest om nooit meer te vergeten. Recepties, dansfeestjes, borrels, zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten, bij Vergader- & Partycentrum De Horst kies je voor een geslaagde avond. De mogelijkheden zijn divers en geschikt voor ieder budget. Zo kun je er voor kiezen om de catering over te laten aan De Horst maar is het net zo goed mogelijk om je eigen hapjes en drankjes mee te nemen. Alle zalen beschikken over moderne apparatuur, het zalencomplex is goed bereikbaar en je kunt er voor de deur parkeren.