Shoppen in Den Haag

Den Haag heeft een compact maar gezellig centrum waar je 7 dagen per week kan winkelen. Maar waar ga je dan winkelen? Wat zijn aanraders en welke winkelstraten zijn er?

In Den Haag heb je de passage, de Haagsche Bluf, Het Hofkwartier, het Noordeinde, de Grote Markt, de Spuimarkt, New Babylon en de Grote Marktstraat. Het is allemaal even gezellig en even Haags.

De Passage is het oudste winkelcentrum van Nederland. Je komt binnen door een statige entree en loopt onder een prachtige koepel. Hier vind je het nieuwste en grootste Apple Centre van Nederland naast mooie kledingwinkels, een prachtige schrijwarenwinkel, het Miele centrum en diverse kledingwinkels.

De Haagsche Bluf is ook een prachtig winkelcentrum met oude ornamenten zoals oude gevels en fonteinen. In de Haagsche Bluf bevinden zich diverse winkels.

Het Hofkwartier is het Soho van Den Haag. Grote winkelketens kun je hier niet vinden, maar wel mooie boetiekjes, leuke restaurantjes, biologische lunchrooms en gezellige cafés.

Het Noordeinde is een chique luxe plek met trendy lunchrooms en mooie winkels. Hier vind je ook veel galerijen.

De Grote Markt is een gezellig en druk plein. Je vind er cocktailbars, gezellige restaurants, bruine café’s en alles daar tussenin. Het is er altijd druk!

De spuimarkt is een modern winkelcentrum. Bovenin het complex vind je een sportschool met een zwembad en onderin zijn twee lekkere restaurants. In het complex zelf vind je de modernste winkels en modeketens zoals de Vero Moda, Lush, Jack & Jones, EkoPlaza en de Bershka.

New Babylon is een modern nieuw complex. Bovenin kun je wonen in prachtige appartementen met uitzicht op het Malieveld en onderin kun je sporten, werken of winkelen. Alle winkels in New Babylon zijn 7 dagen per week geopend. Je vind er onder andere een Coolcat, het Douwe Egberts café, de Tuinen, een Fasion Factory outlet en nog veel meer leuke winkels.

Kortom: In Den Haag is van alles te doen en voor iedereen wat wils. Luxe mooie winkels in mooie winkelcentra of gewoon lekker de megastores dichtbij de Grote Markt? Het kan allebei. Alles is op loopafstand van elkaar aangezien het centrum van Den Haag maar 8 km2 is. Een dagje lekker winkelen? Ga naar Den Haag!

In de Grotemarktstraat vind je alle warenhuizen in één straat. Hier vind je de C&A, Hema, Mediamarkt, Albert Heijn en de enorme Bijenkorf van Den Haag. Door de verschillende bouwstijlen is deze straat een unieke straat en ook een genot om doorheen te lopen.

Handig voor uw feest in Den Haag