Wat te doen in, en om, Den Haag

Heb je zin in een dagje weg met het gezin, vrienden, je geliefde of gewoon met de hele familie. Kies dan voor Den Haag je zult versteld staan van alle mooie dingen die er te zien zijn in en om Den Haag. De meest leuke uitjes, bezienswaardigheden en doe dingen in Den Haag; benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Uitjes in de stad

Wilt u de politieke leiders eens van dichtbij bekijken en weten waar de politici geïnterviewd worden. Dan is een bezoekje aan het Binnenhof in Den Haag geen overbodige luxe. Je kunt de binnenkant van de vergaderzalen in het echt bekijken en je kan zelfs op één van de stoelen gaan zitten van de grote politieke leiders. Maar naast de vergaderzaal heeft het Binnenhof nog veel meer mooie zalen die je echt eens gezien moet hebben; wat dacht je bijvoorbeeld van de Ridderzaal.
In een buitenwijk van Den Haag; Kijkduin genaamd liggen duinen en een strand. Het is een kleinere badplaats dan Scheveningen en hierdoor iets minder populair, maar heeft wel een boulevard met wat winkels en een strand met horecagelegenheden die bezocht kunnen worden.

Natuur in de stad en omstreken

Als je even wilt uitwaaien of gewoon een gezellig dagje naar een oud vissersdorp wilt met het gezin. Dan is een bezoekje aan Scheveningen wat je zoekt. De gemeente Den Haag heeft twee badplaatsen, maar Scheveningen is veruit de grootste, de gezelligste en levendigste. Met zijn boulevard en het hotel Kurhaus trekt Scheveningen jaarlijks duizenden bezoekers. Op zoek naar het meest historische deel van Scheveningen ga dan naar de Oude kerk aan de Keizerstraat; dit is tevens de drukst bezochte winkelstraat die er is.

Handig voor uw feest in Den Haag