Cateraars Den Haag

Het multiculturele Den Haag heeft voor ieder feest, elke borrel en iedere bruiloft een cateraar beschikbaar. Van themacatering tot bepaalde smaken en uiteenlopende grootte, er is altijd een cateraar die bij je wensen past.

Surfkitchen Catering
Surfkitchen Catering neemt je alle zorg uit handen op het gebied van catering voor zowel bedrijven als particulieren. Je bespreekt uitvoerig het thema van je feest of borrel en de hapjes, gerechten en drankjes worden op basis hiervan verzorgd. Surfkitchen Catering draagt niet alleen zorg voor de lekkerste hapjes, ook de styling van bijvoorbeeld de ruimte en/of tuin wordt volledig voor je verzorgd. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en je hebt alle tijd om te genieten van een gezellige dag, middag of avond met familie, vrienden, kennissen of collega’s.

Hollandse Catering
Dutch Dishes geeft je borrel, feest of evenement een typisch Nederlands tintje. Hollandse Catering verzorgd ouderwets Nederlandse gerechten met typische klassiekers en vergeten ingrediënten. Ieder gerecht en elk hapje brengt de rijke historie van Nederlandse bodem terug tot leven. Hollandse Catering verzorgd verrassende buffetten als ook borrelhapjes op locatie. Catering op maat, dat is waar het om draait. Je bespreekt vooraf je wensen zodat de hapjes, maaltijden en dranken afgestemd worden op hetgeen je in gedachten hebt. Hollandse Catering verzorgt tevens de aankleding van de ruimte, de tafels etc. Zo heb je zelf alle tijd om te genieten van een geweldig feest mét heerlijke Hollandse smaken.

Hapjes aan Huis
Van een barbecue feest op het strand van Scheveningen tot een ingetogen koffietafel na een onvermijdelijk afscheid en van een onvergetelijke bruiloft tot een receptie in je eigen achtertuin. Hapjes aan Huis is een cateringbedrijf met een ruime ervaring. Je kunt rekenen op uitstekende lunches voor grote en kleine gezelschappen, maar ook gezellige borrels met een hapje en een drankje en rijkelijke buffetmaaltijden worden door Hapjes aan Huis tot in de puntjes verzorgd.

Josselin’s Cateringservice
Josselin’s Cateringservice verzorgd zowel grote als kleine feesten, borrels en recepties van A tot Z. Het ontbreekt je zowel op culinair als op decoratief niveau aan niets. Heerlijke hapjes, smakelijke buffetten en bijpassende dranken. De catering wordt verzorgd op locatie en je hoeft zelf helemaal nergens naar om te kijken. Geen thema is bovendien te gek van een oer-Hollandse bruiloft tot een receptie in Italiaanse sferen of een heerlijke Caraïbische zomeravond. Bespreek je wensen en kijk later met een tevreden gevoel terug op een geslaagde dag.

Hoogeboom Partyservice
Hoogeboom Partyservice neemt de volledige verzorging van iedere borrel, receptie of feest op zich. Uitstekende hapjes, heerlijke buffetten en een gepaste aankleding van de locatie. Je kunt vertrouwen op de professionele medewerkers van Hoogeboom Partyservice. Leg je wensen voor en kies bijvoorbeeld uit verschillende thema’s waarvan je vindt dat die het beste bij je evenement passen. Hoogeboom Partyservice helpt je graag met een succesvolle organisatie van hapjes en drankjes.