Zaalverhuur Den Haag: O’Casey’s Irish Pub & Restaurant

In hartje Den Haag op het Noordeinde vind je een van de mooiste pubs van Den Haag: O’Casey’s Irish Pub & Restaurant. O’Casey’s is een gezellige Ierse pub met een extra zaal die beschikbaar is voor zaalverhuur. De zaal kunt u huren voor feesten, borrels, recepties en vergaderingen. Deze ruimte heeft een ruime opstelling en een gezellige sfeer zoals die alleen in een traditionele pub te vinden is. Tevens organiseren wij privé pub quizzen voor uw gezelschap.

De capaciteit van de zaal is 80 man. Naast feesten kunt u hier ook dineren, lunchen en is een buffet mogelijk. Dit wordt verzorgd in samenwerking met Tast Toe catering of in overleg met de eigen keuken. Verder beschikt de zaal over een eigen bar.

Wanneer u de zaal huurt is het personeel en de schoonmaak inbegrepen. De kosten van de zaalverhuur is €125 ex. btw. Hier komen alleen de kosten van de consumpties nog bij.

Tevens heeft O’Casey’s de beschikking over een schitterende tuin (60 plaats) welke onderdeel is van het Koninklijk paleis Noordeinde. Deze is ook te gebruiken voor uw (bedrijfs)borrel.

Vergader mogelijkheden

Naast feestjes en borrels kunt u bij O’Casey’s ook prima bedrijfspresentaties, vergaderingen, workshops, trainingen en bedrijfsborrels organiseren. U heeft de beschikking over twee beamers, internet, flip-overs en een geluidsinstallatie.

Handig voor uw feest in Den Haag