Zalen

Zaalverhuurder Wijnand van Delft heeft een aantal zalen die je kunt huren voor je bruiloft, feest of borrel. Iedere zaal heeft haar eigen unieke uitstraling.

De Waeghenburght

Waegenburght 1De grootste zaal van ons partycentrum draagt de statige naam De Waeghenburght. De zaal is mediterraan ingericht met een klassiek tintje dat bij menigeen in de smaak valt. Robuust houtvakwerk in combinatie met warme tinten levert een sfeer op die uw feest een genegen gezelligheid biedt. U vindt in deze zaal onder andere een grote dansvloer, dus als de voetjes van de vloer mogen, zit u in De Waeghenburght helemaal op uw plaats. Als klap op de vuurpijl is de zaal ingericht met een entresol, een speciaal balkon. We hebben de entresol ingericht als rookruimte, waardoor de niet-rokers zorgeloos kunnen feesten. De zaal biedt ruimte tot wel 170 gasten. Mocht u echter een groter gezelschap willen ontvangen, dan kunnen we The English Lounge aan de De Waeghenburght toevoegen. Dat is voor ons slechts een kleine moeite: de tussenmuur laat zich eenvoudig wegschuiven. Met De Weaghenburght en The English Lounge samengevoegd hebt u genoeg ruimte om nagenoeg 300 gasten te ontvangen.

The English Lounge

English lounge 5Wordt u helemaal blij van woorden als ‘the countryside’ en ‘Englishness’? Dan is The English Lounge de ideale zaal voor u. Ook wie niet veel liefde voor Engeland koestert, zal deze ruimte op prijs weten te stellen. Deze statige ruimte brengt u rechtstreeks naar het Engeland zoals dat in series en geschiedenisboeken zo mooi wordt neergezet. De kroonluchters en plafondtapijten maken het geheel helemaal af. Deze zaal is iets kleiner dan De Weaghenburght, wat de gezellige, intieme sfeer alleen maar complementeert. Een uitstekende zaal voor feesten met goed gezelschap. We hebben hier echter ook vaak genoeg swingende feesten met dj’s en volledige bands gevierd en iedereen was het erover eens: The English Lounge is een fantastische ruimte voor een feest.

De Anton Pieckzaal

Anton Pieckzaal 1Zoekt u liever de intimiteit van een kleinere ruimte op, dan is de Anton Pieckzaal heel geschikt. Dit is een kleinere zaal die we hebben toegespitst op gezelligheid en die het beste tot zijn recht komt wanneer uw gezelschap tussen de 15 en 50 personen telt. Vlak bij de Anton Pieckzaal vindt u de blokhut, die kan worden gebruikt als rookruimte. Zo weet u zeker dat de sfeer en accommodatie voor iedereen even gerieflijk zijn. Het bijbehorende terras is ‘s zomers een heerlijke plaats om te genieten van een hapje en een drankje. Voor bruiloften is het terras de ideale plaats om in het zomerzonnetje elkaar het ja-woord te geven.

Diner Bar Hemlocks

Diner Bar Hemlocks 2Wij vinden dat een partycentrum niet compleet is zonder een goede eetgelegenheid. U wilt vanzelfsprekend wellicht eerst wat eten voordat u de champagne ontkurkt en de muziek laat aanzwellen. Met Diner Bar Hemlocks voorzien we in die behoefte. Zoals de naam al aangeeft, kunt u bij Diner Bar Hemlocks terecht voor een smakelijke versnapering en een volwaardige maaltijd. De formule achter het restaurant is een tikkeltje anders dan die van normale eetgelegenheden: uw eten wordt niet geserveerd, maar staat al opgediend als u binnenkomt. U wandelt tijdens het diner door de zaal en pakt wat u lekker vindt; zo kunt u geheel naar uw smaak een maaltijd samenstellen. In het midden van de zaal maakt de kok ter plekke de maaltijd, wat voor culinaire liefhebbers vanzelfsprekend een genot om te zien is. Ook voor de minder begaafde keukenprinsen en -prinsessen stelt het uitzicht op de open keuken nooit teleur; het is immers buitengewoon boeiend om te zien hoe de kok uw volgende gang aan het maken is.

Contact opnemen