Zaalverhuur Den Bosch

Anton Pieckzaal 1Geeft u een feest? Dan heeft u een feestruimte nodig. Hebt u er weleens aan gedacht om een zaal te huren? Partycentrum Wijnand heeft alle zalen in huis – en dat bedoelen we letterlijk – om van elke fuif een spetterend feest te maken.

De feestzalen van Wijnand van Delft zijn qua sfeer en grootte heel divers. U kunt daarom bij partycentrum Wijnand van Delft terecht voor allerlei verschillende soorten feesten. Ook voor lunches, brunches en diners bent u helemaal op de goede plek.

Bruiloften

De mooiste dag uit het leven van een koppel verdient de mooiste locatie die het zich kan wensen. De zalen zijn groot genoeg voor kleine én grote bruiloften en bieden precies de sfeer die bij een grootse bruiloft hoort. U kunt uw bruiloft helemaal afmaken met de lunch- en dinermogelijkheden.

Feestlocatie

Waegenburght 3Naast bruiloften en recepties zijn de zalen ook erg geschikt voor verschillende soorten feesten. Ook verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten komen in het partycentrum helemaal tot hun recht. En of u nu met 15 of 150 man komt, dat maakt niet uit: er is ruimte voor iedereen.

Lunches en brunches

In de lente en de zomer, als het zonnetje schijnt en de omgeving van Drunen zo groen is als maar kan, is het heerlijk om na een wandeling of fietstocht even lekker te ontspannen. Een culinair hoogstandje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. In het partycentrum kunt u daarom een brunch of lunch organiseren. De keuken verzorgt het eten, u kiest de locatie en brengt uw gezelschap en gezelligheid mee.

Diners

Ook wie zin heeft in een heerlijk diner, is bij partycentrum Van Delft aan het juiste adres. In Diner Bar Hemlock ziet u hoe de kok uw eten bereidt en kunt u zelf uitkiezen wat u lekker vindt. Aan vaste gerechten wordt niet gedaan: Partycentrum Wijnand van Delft geeft haar bezoekers het liefst alle vrijheid.

Meer informatie

Staat u te popelen om een feest te organiseren met een van de zalen van het partycentrum als feestlocatie? Fantastisch! Hebt u liever nog wat meer informatie nodig? Kijk even bij de tarieven en de foto’s van de zaal. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met het partycentrum op. Zij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u maar wilt weten over de locatie en diensten. Wilt u een kijkje komen nemen, dan bent u van harte uitgenodigd om langs te komen. Tot snel!

Contact