Zaalverhuur Delft

Delft is bekend als een van de mooiste plaatsen van Nederland. Met zijn oude centrum, de schilderachtige straatjes, pleintjes en bruggetjes. Vooral in de winter met de kerstverlichting in de bomen, is het net een sprookje. Daarbij ligt Delft centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Kortom: een toplocatie voor een feest. Of het nou gaat om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of afstudeerfeest; in en rondom Delft kun je voor alles terecht. Daarom hebben wij de top 4 voor jou op een rijtje gezet:

In de categorie knus: Knus

De naam zegt het al, deze feestlocatie is vooral heel erg knus. Midden in de natuur aan het water ligt Partycentrum Knus. En omdat Delft nou eenmaal niet zo groot is, is het 10 minuten lopen vanaf het oude centrum. Knus staat bekend als een kindvriendelijke locatie (met gamezolder), met een een prachtig uitzicht over het meer. Wil je liever iets actiefs doen? Huur dan een waterfiets of roeiboot en verken het meer van dichtbij. Op Iens heeft heeft restaurant een ruime 7,9 en vooral het goede personeel wordt veel aangeprezen.
Een toplocatie dus voor een feestje voor het hele gezin!

Zaalverhuur ‘t Boterhuis

Het Grand-Diner-Cafe ‘t Boterhuis op de markt kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Deze locatie is perfect voor kleine borrels tot grotere bedrijfsfeestjes. Buiten het mooie interieur, is ‘t Boterhuis ook gestart met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werken zij samen met lokale leveranciers. Een perfecte plek om te genieten van goede producten in het historische centrum van Delft.

Zaaltje huren Vermeer Centrum

Zeg je Delft dan zeg je Vermeer. Het Vermeer Centrum verzorgt naast informatie over het leven van Vermeer in Delft, ook de mogelijkheid om tussen de tentoonstellingen in te dineren of te vergaderen. Een uniek feest gegarandeerd!

Zaalverhuur De Schaapskooi

Last but not least! Deze, naar eigen zeggen, moderne maar toch warme en sfeervolle locatie is een stijlvolle plek voor een feest. Je kunt hier terecht met 20 tot 350 personen. Daarnaast is de Schaapskooi zelfs een officiële trouwlocatie. Wie wil nou niet het ja-woord geven op deze mooie plek, met een persoonlijke weddingplanner die alles tot in de puntjes voor je regelt?