Mogelijkheden

Mogelijkheden bij receptie- en feestarrangementen

Boven Breda is de beste locatie voor het vieren van al uw feesten in en rondom Breda. U bent welkom voor een receptie, bruiloft en al uw feesten. Als u nu aankomt in een mooie limousine of u wilt uw bijeenkomst bescheidener houden, het is allemaal mogelijk. Onze zalen zijn ideaal voor elk soort feest tot en met 120 personen.

Receptiearrangement

U kunt een zaal huren voor een receptiearrangement voor 2 uur, ideaal om voor nieuwjaarsrecepties, afstudeer borrels en bruiloftsrecepties. U kunt de zaal huren vanaf 40 personen en dan wordt gedurende 2 uur de drankjes uit het Hollands assortiment en een combinatie van koude/warme hapjes geserveerd.

Dit alles kan vanaf € 19,50 per persoon. Hier geldt, dat als u speciale wensen heeft, u dit bij Boven Breda kunt aangeven. Er zal dan gekeken worden of uw wensen tot de mogelijkheden behoren of niet, dit kunt u doen via contact.

Feestarrangement I

Vanaf 40 personen kunt u een zaal huren voor bijvoorbeeld een familiefeestje. Vanaf 20.30 tot 00.00 is de zaal voor u en zal er alles aan gedaan worden om uw feest te doen slagen.

U krijgt drankjes uit het Hollands assortiment en hier kunt u op de keuken rekenen dat er een ruime combinatie geserveerd wordt van koude en warme Hollandse hapjes. Dit alles wordt voor u mogelijk gemaakt vanaf € 29,50 per persoon. Alles zit hier inbegrepen inclusief de bediening.

Boven Breda verzorgd alles, u hoeft alleen maar te genieten! Mocht u speciale wensen hebben, aarzel dan zeker niet om een offerte aan te vragen zodat de Boven Breda precies weet wat u wilt op uw feest.

Feestavondarrangement II

Dit arrangement is ideaal om een bruiloft te vieren. Eerst kunt u foto’s maken om alles te vereeuwigen op doek en nadien wacht u een subliem feest in de feestzaal. Vanaf € 34,50 per persoon begint u uw feest met koffie en een petit four of een glaasje Prosecco. Daarna wacht u een hele avond drankjes uit het welbekende Hollands assortiment. Om de borrel af te maken krijgt u de hele avond koude en warme Hollandse hapjes geserveerd.

Workshops en andere feesten

Er kunnen bij Boven Breda ook bedrijfsworkshops en vergaderingen gehouden worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mocht u ideeën of wensen hebben? Aarzel niet en stuur een email waarin u uw wensen en situatie gedetailleerd uitlegt. Dit kunt u doen via het formulier hiernaast.