Zaalverhuur Arnhem

In de Gelderse hoofdstad Arnhem zijn verschillende zalen te huur voor bijvoorbeeld een huwelijk, bedrijfsfeest of gewoon een gezellige avond met vrienden. Wilt u een feest waar ook aan de kinderen wordt gedacht: kijk dan eens bij Burger’s Zoo, het Openluchtmuseum, of partycentrum de Schelmse Brug (party- en bowling centrum). Voor een zaalverhuur waar het vooral gaat om een feest of gezellige avond staan hier onder een aantal zeer uiteenlopende opties waar u gegarandeerd slaagt voor een uniek feest.

Partyschip de Jules Verne

Dit is een 80 meter lang partyschip wat kan worden ingezet voor zakelijke evenementen, beurzen, maar ook voor besloten varende feesten! Het heeft een capaciteit van 80 tot 650 personen. Voor het geven van een feest zijn er verschillende ruimtes beschikbaar, er kan worden gedanst maar u kan ook een gokje worden gewaagd in het casino. Wilt u een thema feest? Ook dit kan worden gerealiseerd. Het schip ligt aan de Rijnkade in Arnhem, maar kan ook naar uw gasten toe varen, vanaf de locatie die u wenst. Website: www.julesverne.nl.

Zaalverhuur Popcentrum de Jacobiberg

Wilt u enkel een ruimte huren dan is de Jacobiberg de perfecte locatie voor een knalparty. De zaal is geschikt voor feesten tot 300 personen, er zijn twee tappunten, er is een podium, er zijn aansluitingen voor geluid’s en lichtinstallaties, en er is een speaker set waar u een eigen disco-installatie op kunt aansluiten. De grote zaal is per dagdeel te huur, en er zijn meerdere mogelijkheden om van uw feest een succes te maken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nog een voordeel is de parkeerruimte. Website: www.jacobiberg.nl.

Stayokay Arnhem

Iets heel anders is de Stayokay in Arnhem, buiten een hostel is deze locatie uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden. Het ligt midden in het bos, met ruimte genoeg tot parkeren, en op steenworp van het centrum van Arnhem. De zalen zijn prima ingericht voor een geslaagde party, en de medewerkers zorgen voor professionele ondersteuning tegen een zeer vriendelijke prijs. Website: www.stayokay.com.

Zaal huren: Dudok

Dudok Arnhem biedt verschillende ruimtes aan voor kleine en grote gezelschappen. De Van Ranzowzaal is bijvoorbeeld een ruimte die op maat wordt ingericht voor iedere gelegenheid, of het nu een bruiloft is of een borrel met een kleiner gezelschap. Er kan voor catering op locatie worden gezorgd. Dudok is gelegen in het centrum van Arnhem, met parkeergelegenheid in de garage op de Koningsstraat. Website: www.dudok.nl.