Mogelijkheden

Meest ideale feestlocatie in Amsterdam

Deze zaal is het hele jaar door te huren voor feesten en partijen. Het paviljoen heeft 8 zalen die geschikt zijn voor recepties, bruiloften, feestjes, diners en andere festiviteiten. Daarnaast is deze locatie in Amsterdam uitermate geschikt voor het warmere zomer en lente seizoen. Je kunt er namelijk heerlijke op het terras buiten aan het water zitten.

Daarnaast biedt de zaal een all inclusive arrangement aan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoef je zelf niet zoveel meer te regelen. Je kunt bijna alles aan het paviljoen overlaten.

Bruiloften

Miranda Paviljoen is naast feestzaal ook een uitermate geschikte trouwlocatie in Amsterdam. Ze regelen in samenwerking met ambtenaren van de burgerlijke stand van de gemeente gehele huwelijks voltrekkingen. Wil je dus op een bijzondere locatie trouwen? Neem dan de Miranda Paviljoen als trouwlocatie in overweging.

Op het water

Aangezien het paviljoen aan het water ligt en een steiger heeft kun je ook een rondvaart boeken. We bieden speciale all-inclusive arrangementen aan met rondvaarten. De rondvaarten zijn te boeken voor groepen van minimaal 20 man en kosten slechts €39,50 per persoon. Als u met een kleinere groep bent is dit natuurlijk ook mogelijk, maar dan gelden andere prijzen afhankelijk van de grootte van de groep.

Bedrijfsuitjes

Voor kleine, maar ook voor grote bedrijven bieden we de mogelijkheid om bedrijfsfeesten te organiseren in onze zalen. De maximum capaciteit is 750 personen. Hierbij verzorgt het paviljoen alle catering en verzorging van de zalen. Ook voor bedrijfsfeesten biedt het Paviljoen all inclusive oplossingen aan waarbij aan alles gedacht wordt. Ze zijn heel flexibel dus maatwerk aanvragen zijn ook van harte welkom.

Voor bedrijven, maar ook voor kleinere groepen, worden speldiners aangeboden. Dit zijn erg leuke spellen die je kunt doen tijdens het diner. Er zijn spellen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen.

Vanaf 20 personen kan een casino avond georganiseerd worden, inclusief varen en dineren. En voor groepen vanaf 60 personen zijn er leuke all inclusive arrangementen met geweldige dinershows.

Voor meer informatie, neem even contact op via het formulier links.