Zaalverhuur Amsterdam: Miranda Paviljoen

Het Miranda Paviljoen heeft 8 zalen in Amsterdam te huur op een fantastische locatie voor uw feest, bruiloft, receptie, bedrijfsfeesten of diners. De zaal is te huur voor een periode van 5 uur, van 20.00 uur tot 01.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om de zaal voor een uurtje langer te huren tegen een meerprijs van €5 per persoon per uur.

Via het all inclusive arrangement kun je al een zaal huren voor €35 per persoon, met een minimum van 40 personen. Bij de huur van een zaal zit de drank (bier, fris, koffie/thee, wijn en binnenlands gedistilleerd) inbegrepen. Ook het personeel is inbegrepen in de prijs.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die deze zaal op het mooiste plekje van Amsterdam te bieden heeft kun je bij de mogelijkheden kijken.

Entertainment

Zaalverhuur Miranda Paviljoen kan ook de entertainment tijdens uw feest regelen. Heeft u interesse in een band tijdens uw feest, of liever een DJ? Miranda Paviljoen kan dit voor u regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos in de zalen.

Bruiloftlocatie

Deze locatie biedt ook geweldige zalen voor bruiloften. Als je dus een trouwlocatie in Amsterdam zoekt, neem dan zeker deze zaal in overweging. Het paviljoen kan in samenwerking met ambtenaren van de burgerlijke stand huwelijken voltrekken in haar paviljoen. Dat maakt deze zaal naast feestlocatie of receptie ook geschikt als trouwlocatie in Amsterdam.

Offerte aanvragen

Wilt u precies weten wat deze zaal u te bieden heeft met betrekking op uw persoonlijke situatie? Neem dan even contact op voor een offerte.