Zaalverhuur Amstelveen

Zaalverhuur Brasserie Paardenburg

Ben je op zoek naar de ideale feestlocatie in Amstelveen? Denk dan eens aan Brasserie Paardenburg! Het uitzicht op de Westeinderplassen maakt deze brasserie tot een unieke locatie.

Al vanaf 10 personen kun je hier een bruiloftsfeest, receptie, jubileum of verjaardag vieren. Brasserie Paardenburg neemt alle zorgen uit handen en zorgt met jarenlange ervaring voor een volledig georganiseerd feest. De brasserie beschikt over een tuin waar je in de zomer heerlijk met vrienden, familie of collega’s kunt barbecueën. Uiteraard wordt deze barbecue verzorgd door een professionele chef van de brasserie. In de wintermaanden kan het feest georganiseerd worden in het restaurant van de brasserie. De open haard, open keuken, bar en serre zorgen hier voor een heerlijke ambiance.

Zaalverhuur BuetingSport

Op de feestlocatie van BuentingSport in Amstelveen worden alle zorgen uit handen genomen voor een ideaal feest. De locatie is geschikt voor wel 100 gasten. Bijzonder aan de locatie is dat zij ook kinderfeestjes kunnen verzorgen. In overleg met BuentingSport kan een eigen invulling gegeven worden aan het feest. Zo kun je er voor kiezen zelf muziek en een dj te regelen, maar BuentingSport doet dit ook graag voor je. Om de kosten te drukken kunt u ook zelf de hapjes en drankjes regelen voor de gasten. Tijdens de kinderfeestjes kunnen de kinderen verschillende sportlessen volgen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld kennismaken met judo, kickboksen of taekwondo.

Zaalverhuur Lute

Bij restaurant Lute in Amstelveen kun je terecht voor een lunch of borrel, maar ook voor een bruiloftsreceptie of trouwfeest. Authenticiteit, ambiance en moderne architectuur komen samen op deze prachtige locatie. De eigenaren van het restaurant hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zullen er daarom alles aan doen om het feest perfect af te stemmen op jouw wensen.

Restaurant Lute beschikt tevens over een boot. Deze boot is af te huren voor een gezelschap van maximaal 12 personen. Met de boot kan een rondvaart worden gemaakt waarbij de gasten genieten van hapjes en drankjes van het restaurant.

Zaalverhuur Noorddamcentrum Amstelveen

Het Noorddamcentrum in Amstelveen biedt verschillende zalen voor verhuur aan voor feesten, partijen en borrels. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor een bruiloftsreceptie, jubileum of trouwfeest. De verschillende zalen in het centrum kiezen worden afgestemd op jouw wensen. De algemene verlichting kan worden aangepast naar sfeerverlichting om te zorgen voor een feestelijke ambiance. Kom je met een kleiner gezelschap? Dan kan een zaal worden gehalveerd om de intieme sfeer te behouden.