Zaalverhuur Amersfoort

Zaalverhuur ‘t Tuinhuis

Op zoek naar de ideale feestlocatie voor je bruiloftsfeest? Denk dan eens aan ‘t Tuinhuys in Amersfoort! Deze feestlocatie bevindt zich in een oud pand, maar is onlangs helemaal opgeknapt voor een moderne uitstraling.
De zaal wordt omgeven door een prachtige stadstuin. Bij mooi weer is het mogelijk het feest buiten te vieren. ‘t Tuinhuys werkt uitsluitend met streekgebonden en duurzame producten, dus je kunt de gasten heerlijke hapjes voorschotelen.

Naast een feestlocatie is ‘t Tuinhuys ook een hotel! Na het feest kunnen de gasten blijven slapen op de locatie en de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt.

Zaalverhuur de Inspiratieboot

De Inspiratieboot is een uitstekende locatie voor een personeelsfeest. De boot kan volledig afgehuurd worden om een exclusief feest te geven voor maximaal 100 personen.

In het oude scheepsruim kunnen de gasten genieten van hapjes, drankjes en muziek. De invulling van het feest kan volledig door de organisators zelf worden bepaald. Zo kun je er voor kiezen zelf voor het eten te zorgen, wat uiteraard scheelt in de kosten. Maar je kunt ook kiezen voor een cateraar die het feest volledig van eten en drinken voorziet. Ook de aankleding van de boot kun je zelf verzorgen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een themafeest waarbij alle versiering in het zelfgekozen thema is.

Zaalverhuur Geitenboerderij Breevoort

Voor een uitgebreide familiedag is zaalverhuur Geitenboerderij Breevoort in Amersfoort de perfecte plaats. Geitenboerderij Breevoort is een kleinschalige locatie die plaats biedt aan maximaal 75 personen. De locatie is ideaal om een intiem feest te vieren voor de hele familie.

Vanuit de feestzaal heb je zicht op de 900 melkgeiten, wat zorgt voor een landelijke en inspirerende sfeer. Op aanvraag verzorgt de boerderij rondleidingen op de boerderij. Er zijn verschillende arrangementen te boeken op de boerderij. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch met streekproducten of een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten.

Zaalhuur de Party Factory

Wil je de verjaardag van je kind eens op een originele manier vieren? Kies dan voor The Party Factory in Amersfoort. Op deze locatie kan de jarige met maximaal 35 vriendjes het perfecte feestje vieren. Aan alles voor een ideaal kinderfeestje is op deze locatie gedacht: De kinderen kunnen spelen op een luchtkussen, genieten van onbeperkt drinken en popcorn eten en zelfs suikerspinnen maken!

De ouders kunnen in overleg met The Party Factory de exacte invulling van de dag bepalen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld ook genieten van kipnuggets en frietjes om het feest compleet te maken.