Zaalverhuur Alphen aan den Rijn

Zaalverhuur Van der Valk Avifauna

Midden in het kleurrijke vogelpark Avifauna ligt het partycentrum dat bestaat uit 7 zalen. In het hotel zijn 4 vergaderzalen beschikbaar en voor iedereen die wat anders wil is er de mogelijkheid om een partyschip te huren voor je familiefeest, huwelijksviering, diner en vergadering. Kleine en grote feesten, partijen en bijeenkomsten tot 1000 personen kun je organiseren in Avifauna. Jij en je gasten hebben een uniek uitzicht op onder meer de flamingo’s. Heerlijke maaltijden worden in overleg geserveerd en daarnaast kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment (hartige)hapjes. Toegang voor mindervalide gasten is mogelijk en er zijn uitgebreide parkeerfaciliteiten voorhanden.

Muziek- & partycentrum Studio Oosterman

Een sixties, seventies of eighties feest, een Hawaii thema of sfeervol borrelen in Rock ‘n Roll stijl. Geen feest of thema is te gek bij Studio Oosterman, ieder evenement is een unieke belevenis die volledig aan je eigen wensen en ideëen voldoet en op maat wordt samengesteld. Besteedt de catering met een gerust hart uit en geniet van hapjes en drankjes die bij de achtergrond van het feest of de bijeenkomst passen. Vergaderingen, congressen en presentaties worden professioneel georganiseerd waarbij de koffie- en thee pauze worden afgewisseld met bijvoorbeeld een lunch of diner in buffetvorm.

Feestlocatie Zegerplaza

Zegerplaza is een veelzijdige locatie waar binnen- en buitenevenementen en bijeenkomsten georganiseerd worden. De sfeervol ingerichte zalen hebben mogelijkheden voor trouwfeesten, jubilea, kinderfeestjes en familiedagen maar ook voor een personeelsuitje of een vergadering kun je bij Zegerplaza prima terecht. Arrangementen worden volledig naar je eigen idee en wens aangepast, van een indianenthema tot een klassiek huwelijksfeest met of zonder live-muziek, veel is mogelijk. Een moderne licht- en geluidsinstallatie is beschikbaar en ook de catering is bij Zegerplaza in goede handen. Kleine amuses, verrassende maaltijden, lekkere snacks en bijpassende dranken. Iedereen beleeft een onvergetelijke dag, waarbij er voor eventuele kinderen tal van speelmogelijkheden zijn.

Zaalverhuur Theater Castellum

Zakelijke diners, personeelsuitjes, themafeesten en bruiloften worden bij Theater Castellum in een unieke setting georganiseerd. Een gezellig feest voor 80 tot maximaal 500 personen vier je hier. Uitstekend eten en drinken, gezellig dansen, het inhuren van een live band en ander entertainment. De mogelijkheden bij Theater Castellum zijn uitgebreid en veelzijdig. Wil je dat de zaal in een bepaald thema wordt aangekleed en dat de hapjes daaraan worden aangepast, ook dat is geen probleem. Weet je niet precies welke muziek je wilt horen, het theater biedt je graag een helpende hand en beschikt over moderne geluid- en lichtvoorzieningen die van elk evenement een geslaagde avond maken.