Zaalverhuur Almere: Partycentrum Spotlight

Ben je op zoek naar een locatie waar je met een grote groep mensen kunt verblijven? Dan kun je in Partycentrum Spotlight uitstekend terecht. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht om borrels te geven, recepties, een bruiloften en diverse zakelijke mogelijkheden.

Diverse evenementen en feesten

Als ondernemer kun je in Partycentrum bijvoorbeeld vergaderingen, workshops en presentaties kunt geven. Daarnaast kun je hier als ondernemer ook zakenlunches of zakendiners nuttigen voor groepen vanaf 10 personen. Verder zijn er zalen geschikt om bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of bruiloft te vieren.

Diverse zalen

De Herenkamer is ideaal voor vergaderingen en presentaties. Hier wordt ruimte geboden aan maximaal 16 personen. Ook de Opkamer kan voor vergaderingen en presentaties gebruikt worden, maar is daarnaast ook uitstekend te boeken voor een verjaardag. De Kathedraal is ideaal voor onder andere de huwelijksvoltrekking. Er is plaats voor 120 personen. De Muziekzaal is perfect voor de grote feesten. Er kunnen ruim 250 mensen in deze zaal.

Feestlocatie

Partycentrum Spotlight is uitstekend geschikt voor een leuk feest. Dit kan bijvoorbeeld een jubileum, bruiloft of verjaardag zijn. Je kunt kiezen uit 4 verschillende zalen. Er is ruimte voor 12 tot 300 personen in deze zalen. De zalen zijn geheel naar eigen wens in te richten. Daarnaast kun je ook zelf bepalen welke versnaperingen en drankjes je kiest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een borrelgarnituur, diners en buffetten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een themafeest te organiseren. Deze zijn vrij toegankelijk, maar daar betaal je dan wel een vaste entreeprijs voor.

Zaalverhuur mogelijkheden

Wil je graag een leuk feest organiseren? Dan ben je bij Partycentrum Spotlight aan het goede adres. Het is mogelijk om een bedrijfsfeest te organiseren tot maximaal 450 personen. Je kunt kiezen voor een themafeest, maar ook live muziek of juist een heel rustig feestje. Je kunt de gehele organisatie van het feest uit handen geven aan Partycentrum Spotlight, maar het is ook mogelijk om veel in eigen beheer te doen.

Trouwen en bruiloft locatie

Partycentrum Spotlight is de ideale accommodatie voor een bruiloft. Zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest kunnen hier allemaal plaats vinden. De Kathedraal zaal is perfect voor een bruiloft. Het is een sfeervolle zaal en biedt daarnaast plaats aan maximaal 120 personen. De witte kleuren en gekleurde lichten zorgen voor een prachtig effect. Daarnaast zijn de Opkamer en Muziekzaal ideaal voor bijvoorbeeld de receptie en het feest.

Zakelijke mogelijkheden

Je kunt prima een vergadering houden in Partycentrum Spotlight. Daar kun je heel goed een zakenlunch of zakendiner aan vast koppelen. Verder zijn er voldoende zalen aanwezig voor het geven van workshops, trainingen en presentaties. Er geldt een minimum van 10 personen en een maximum van 300 personen met betrekking tot de zakelijke mogelijkheden.

Een offerte opvragen

Natuurlijk wil je graag weten wat de mogelijkheden kunnen zijn voor jouw feest of evenement. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte op.